• Drie redenen waarom kwalitatief kantoormeubilair de productiviteit verhoogd.

  Drie redenen waarom kwalitatief kantoormeubilair de productiviteit verhoogd. Kantoormeubilair kan esthetisch zeer aangenaam zijn en een positieve invloed hebben op werknemers. Uit onderzoek van Nationale Vacaturebank blijkt dat kantoormeubilair de

  Lees meer »
 • TOOtheZOO / De kantoorontwerpers

  TOOtheZOO

  TOOtheZoo is een Nederlands merk en producent van meubilair voor kantoor, hotels en publieke ruimten… Soms loop je een ruimte binnen die gewoon goed aanvoelt. TOOtheZoo wil hier met haar

  Lees meer »
 • Kantoorinrichting inspiratie

  Kantoorinrichting en inspiratie

  Kantoorinrichting en Inspiratie. Een mooie kantoorinrichting begint met een mooi ontwerp. Hieronder ziet u enkele ontwerpen, producten en eerder gerealiseerde projecten die u kunnen inspireren.   Meer inspiratie voor kantoorinrichting..

  Lees meer »
 • Gekleurde sokken

  Febru Sox. Eigentijds kantoormeubilair met gekleurde onderstellen. Kiest u voor een frisse kleur of voor een strakke uitstraling? Bel ons voor meer informatie of bekijk Febru Sox kantoormeubilair   Deel

  Lees meer »
 • Kantoormeubilair

  Nu ook kantoormeubilair leasen

  U kunt via Dé Kantoorontwerpers nu ook voordelig uw kantoormeubilair leasen. Bent u startend ondernemer en heeft u nieuw kantoormeubilair nodig? Of is uw huidige kantoor toe aan een nieuwe inrichting?

  Lees meer »
 • Nieuw merk: Sedus

  Dé Kantoorontwerpers nu ook dealer van de Sedus collectie. Een bedrijf met traditie dat in zijn meer dan 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en

  Lees meer »

Nieuwe kantoorinrichting Deac Maasland

kantoorinrichting Deac maasland

De Missie.

Het kantoor van Deac in Maasland (o.a. bekend van Cafema en Royal Dutch koffie) is een volledige metamorfose ondergaan. De inrichting van de begane grond is volledig op de schop gegaan. De Kantoorontwerpers mochten meedenken over de nieuwe indeling en kantoorinrichting. De wens was om het “traditionele kantoor” om te bouwen naar een moderne en open kantoortuin.

Kantoorinrichting Maasland

Kantoorinrichting.

Na een inventarisatie van de wensen hebben we verschillende inrichtingsvoorstellen gemaakt en deze uitvoerig met de opdrachtgever besproken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden de revue gepasseerd, die uiteindelijk tot een definitieve keuze hebben geleid. Vanaf hier konden we de inrichting in gang gaan zetten.

Het resultaat.

Een van de grootste uitdagingen bij de inrichting van een kantoortuin is vaak wel om te zorgen voor de juiste akoestiek. Door gebruik te maken van voldoende absorberende materialen kan dit worden geoptimaliseerd. Zo is hier o.a. gebruik gemaakt van een goed akoestisch systeemplafond, maar ook gekozen voor halfhoge scheidingswanden tussen de werkplekken. Dit geeft niet alleen wat meer privacy, maar zorgt ook voor vermindering van geluidsoverlast. Tussen de verschillende “eilanden” is er gekozen voor schuifdeur kasten die (naast opbergruimte) ook hun steentje bijdragen aan de verbetering van de akoestiek.

Voor de werkplekken is er gekozen voor een mix van verstelbare bureaus die zit-zit of zit-sta te verstellen zijn. Zo kan iedere gebruiken binnen enkele seconden de werkplek op de gewenste hoogte zetten en op een verantwoorden manier werken. Uiteraard mag een mooie ergonomische verantwoorde bureaustoel hier niet ontbreken.

Bij binnenkomst is er voldoende opbergruimte in de vorm van “persoonlijke Lockers” en een gezellige koffiecorner om bezoekers te kunnen ontvangen, of even met een collega te kunnen gaan zitten. Uiteraard met een heerlijke kop Deac koffie!

We bedanken Deac voor deze mooie opdracht en wensen hen veel werkplezier in dit moderne kantoor.

 

 

 

 

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Tryst nu nog completer

Tryst connection

Tryst – Connection – space that works.

Tryst is ruimtescheidend, verbeterd de akoestiek en de ideale stiltewerkplek. Het zitmeubel TRYST biedt geconcentreerde communicatiemogelijkheden en de medewerker en/of bezoek een plek om zich terug te kunnen trekken.

Met bijzonder comfortabele geveerde zitting en gestoffeerde wanden, die een warme uitstraling en dempende werking bieden, brengt dit modulaire programma een open ontmoetingsplek voor overleg of juist een ruimte om je even terug te trekken.

Behoefte aan een rustig plekje in uw kantoortuin? Dit modulaire systeem laat zich makkelijk (ver)plaatsen in iedere kantooromgeving. U beschikt zo altijd over een extra stiltewerkplek of overlegplek.

Meer informatie? Bel ons op 030 2482680 of vul ons contactformulier in.

Het complete overzicht kunt u bekijken op de website van Connection.

 

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Mikomax nest

Mikomax Nest

Met het flexibele werken, werken steeds meer mensen af en toe een dagje thuis. Vaak dient de eetkamertafel dan als tijdelijk bureau waarmee vergeten wordt hoe belangrijk een ergonomische werkplek is voor onze gezondheid.

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Kantoorinrichting in Utrecht.

Kantoorinrichting Utrecht.

 

Mooie kantoorinrichting in Utrecht gerealiseerd. Dit mooie frisse kantoor is ingericht met “dynamische werkplekken” die d.m.v. een slinger heel makkelijk in hoogte te verstellen zijn. De grote ramen zorgen voor voldoende daglicht.

Lees meer over kantoorinrichting.

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Viasit introduceert de Drumback

Bureaustoel Drumback viasit

Drumback bureaustoel.

Bureaustoel Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. Het geniale ontwerpidee van Martin Ballendat was, om de overtrekstof (net als een trommelvel) over een rugdeel van de drumback te spannen. Het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de stabiliteit van een doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

Bureaustoel drumback

Drumback in een oogopslag:

 • De Drumback bureaustoel kan worden ingesteld met in de zetel aangebrachte toetsen die met gebruikersvriendelijke iconen zijn aangeduid.
 • Om de hoogte van de rugleuning in te stellen, kan de gezeten gebruiker eenvoudig met beide handen naar achteren grijpen, de ruim gedimensioneerde klemmen opklappen, de leuning traploos in de gewenste hoogte schuiven, en de klemmen weer dichtklappen. Intuïtiever en gemakkelijker kan het niet.De
 • Drumback is uitgerust met zithoogte- en -diepteregeling, instelbare 3D-armleuningen en een optionele lordosesteun.
 • De Drumback is verkrijgbaar in tele- of ijzergrijs.

Bel ons voor meer informatie of een stoel op proef.

 

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

10 Tips voor ergonomie op kantoor

10 Tips voor ergonomie op kantoor.

Ben jij vaak moe op kantoor, maar heb je wel het gevoel dat je genoeg slaapt en zie je daarnaast geen direct aanwijsbare reden om te verklaren waarom je zo moe bent? De oorzaak zou zomaar kunnen liggen bij een niet ergonomische werkplek. Ergonomisch werken is werken op een werkplek die speciaal op het individu is afgestemd. Het doel van ergonomisch werken is het inrichten van je werkplek zodat je perfect kunt functioneren en optimaal presteren.

10 tips voor ergonomie

10 tips om je werkplek te verbeteren

1. Juiste positie van je hoofd

Staat je hoofd naar voren gekanteld? Dan is de positie verkeerd. probeer je hoofd recht boven je schouders te houden.

2. Juiste schermhoogte

Zet je scherm op de juiste hoogte en het toetsenbord hier recht voor, het is niet de bedoeling dat je de hele dag opzij moet kijken, dat is niet goed voor je nek. Als je hoofd recht boven je schouders staat mag de bovenkant van je scherm niet boven ooghoogte komen.

3. Muis en toetsenbord

Zorg ervoor dat de muis in de buurt van het toetsenbord staat. Het is niet de bedoeling dat je ver moet reiken om de muis te bedienen. Dat zal te veel druk uitoefenen op je schouders, bovendien zul je dan eerder scheef zitten.

4. Ondersteun je armen

Zorg dat je armen ten alle tijden goed ondersteund worden. Is dit niet het geval? Dan zullen je armspieren, nek en schouders aan het eind van de dag gaan irriteren. Doe dit dagelijks en het kan echt effect hebben op je gezondheid. Een bureaustoel met verstelbare leuning kan hier uitstekend bij helpen.

5. Schaf een headset aan

Bel je veel op kantoor? Doe dit dan niet met de telefoon tussen je hoofd en schouder. Je kunt zelf wel bedenken waarom dit slecht is. Koop een headset of vraag er één aan je leidinggevende.

6. Hang niet te ver voorover

Ga nooit te ver voorover hangen! Zorg ervoor dat je computer en andere documenten dichtbij liggen. Het is niet goed wanneer je te ver moet reiken of scheef moet zitten om ergens bij te kunnen. Het is beter om je bureaustoel dichterbij te schuiven.

7. Zit niet te dichtbij je bureau

Hoewel het dus belangrijk is om dichtbij je bureau met apparatuur te zitten is het belangrijk om niet te dichtbij te zitten. Als je te dichtbij zit krijg je snel last van je ogen. Zorg er daarom voor dat je beeldscherm minstens buiten armbereik blijft.

8. Gun je ogen rust

Een hele dag naar een beeldscherm staren is nooit goed. Kijk daarom af en toe in de verte, geef je ogen de rust en voorkom irritatie.

9. Kies de juiste locatie voor je beeldscherm

Let op dat je beeldscherm niet voor een raam of felle achtergrond staat en vermijd lichtweerkaatsing. Ook dit kan irritatie aan de ogen veroorzaken.

10. Laat je voeten niet hangen

Zorg ervoor dat je voeten goed op de grond kunnen staan en laat ze niet hangen. Is dit niet het geval? Verlaag dan je stoel, beeldscherm en toetsenbord of maak gebruik van een voetensteuntje.

Aanvullende tips!

Ga niet de hele dag achter je bureau zitten, loop af en toe een rondje en zorg voor voldoende beweging. Drink ook voldoende water. Steeds meer verhuurders van kantoren houden al rekening met de wens om ergonomisch te werken. Ga je bijvoorbeeld kantoorruimte huren bij een business center in Amsterdam of een werkplek huren in Nijmegen? Dan is de kans groot dat je werkplek al ergonomisch is. Wil je het zeker weten? Vraag het dan aan de expert!

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Italiaans design ten top.

MG lab stoelen

Hoogwaardige collectie zitmeubilair.

MG-Lab is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardig zit meubilair voor thuis en kantoor. Mooie vergaderstoelen voor een kantoor dat net iets extra verlangt, of een gave bureaustoel voor wie echt iets moois wil.

Italiaanse design stoelen voor kantoor.

De collectie van MG-Lab bestaat o.a. uit bureaustoelen, vergaderstoelen en loungemeubilair. U kunt kiezen uit veel verschillende uitvoeringen, materialen en stoffen om zo uw eigen unieke stoel te creëren. Naast een uniek design biedt de collectie uiteraard ook een subliem zitcomfort.

elle mg lab

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

Deel bericht:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
1 2 3 5