Bureaustoel Capella Kinnarps

Capella.

Kinnarps Capella is een nieuw soort bureaustoel, ontworpen om uw lichaam in beweging te houden. Als u goed wilt zitten, moet uw lichaam kunnen bewegen. Het nieuwe, innovatieve FreeMotion mechanisme vormt het hart van Capella. Dankzij dit mechanisme zorgt de zitting voor goed uitgebalanceerde microbewegingen, met een actieve zithouding als resultaat. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat u zich goed voelt.

Capella_bureaustoel-kinnarps

FREEMOTION® – Voor een actieve zithouding

Het FreeMotion mechanisme van Kinnarps Capella creëert de omstandigheden voor een actieve zithouding door ervoor te zorgen dat de zitting goed uitgebalanceerde microbewegingen kan maken. De zitting en de rugleuning van de stoel bewegen onafhankelijk van elkaar en volgen zo uw bewegingen. U kunt de neigweerstand gemakkelijk instellen en het neigmechanisme in verschillende standen vergrendelen. De zitting kan nooit worden vergrendeld. Ze maakt microbewegingen, zelfs wanneer het neigmechanisme is vergrendeld.

Ontworpen met zorg

De Zweedse ontwerper Johan Larsvall en zijn team bij Idesign hebben al heel wat succesvolle bureaustoelen ontworpen voor Kinnarps. Met Capella wilden ze een elegante en ergonomische bureaustoel ontwerpen die gebaseerd is op strakke geometrische vormen. Een stoel waarvan alle onderdelen zorg en comfort uitstralen. Een slanke rugleuning, elegante siernaden, zwevende armleggers, een elegante stervoet en een uitnodigende zitting. Alle onderdelen zijn even belangrijk om een aantrekkelijk geheel te creëren. Daardoor is Capella niet alleen comfortabel om in te zitten, maar ook prettig om naar te kijken. Een stoel die de tand des tijds weerstaat.

“Met Capella hebben we gestreefd naar eenvoud en puurheid, zowel in het totaalontwerp als in de fijne details. Een combinatie van gestroomlijnde esthetiek en correcte ergonomie, waarbij de sobere vorm deel uitmaakt van het eenvoudige design, wat de stoel zijn unieke karakter geeft.” – Johan Larsvall

Bureaustoel Capella i.c.m. Kinarps zit-sta bureau.

Bureaustoel Capella i.c.m. Kinarps zit-sta bureau.

Meer informatie of graag eens proefzitten? Bel ons op 085 0869036 of stuur een e-mail.

Meer informatie kunt u ook vinden op de Kinnarps website.