Concentratie plekken op kantoor

Ongestoord werken.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je zit rustig te werken en ineens staan er drie collega’s naast je die een heel leuk verhaal hebben, over wat ze het weekend hebben meegemaakt. Of je bent aan de telefoon en plotseling gaan de mensen om je heen ook ineens allemaal bellen. Het kost dan erg veel moeite om je te kunnen blijven concentreren op je eigen gesprek of ingewikkelde berekening. Concentratie plekken zijn gewenst!

Veel voorkomend probleem in een “Open Office”.

Het werken in een kantoortuin of een z.g.n. “open office” heeft veel voordelen, maar zeker ook nadelen. Geluidsoverlast is één van de meest gehoorde nadelen. Echter, als de ruimte goed ingericht is dan zal dit fenomeen tot een minimum gereduceerd worden. Naast de standaard werkplekken, denken wij ook altijd aan één of meerdere concentratie plekken.

Concentratie plekken.

Concentratie plekken of stilte werkplekken zijn er in veel verschillende soorten en maten.  Zo kunt u kiezen voor een “callcenter” oplossing, waarbij u uw werkplek omringd door scheidingswanden. U kunt er ook voor kiezen om elders in het kantoor een speciale stiltewerkplek te creëren.

concentratie plek kantoor

Akoestische belcel.

Voor het voeren van een privacy gesprek of een skypesessie in absolute rust . .
Opgebouwd uit een houten frame, welke aan de binnenzijde is voorzien van een dik akoestisch soundpakket van synthetische wollen. Rondom omspannen met een luxe wolvilt. Tevens absorbeert de belcel, door zijn oppervlakte van 8,5 m2, enorm veel omgevingsgeluid. De Belcel kan in verschillende kleuren en uitvoeringen geleverd worden.

Bel ons op 085 0869036 voor meer informatie over concentratie werkplekken.