Ergonomisch advies

Ergonomie is een heel breed begrip.

Veel lichamelijke klachten ontstaan op de werkplek, waar bijvoorbeeld in verkeerde houdingen wordt gewerkt. Het is voor werknemers én werkgevers belangrijk, om te proberen lichamelijke klachten door een onjuiste werkhouding te voorkomen. Dé Kantoorontwerpers heeft een breed scala aan ergonomisch verantwoord kantoormeubilair en houdt al vanaf het eerste ontwerp rekening met de ergonomie op de werkplek. Dit is o.a. een in hoogte verstelbaar bureau, maar ook het juiste aantal vierkante meters per werkplek. Kortom, ergonomie is een breed begrip.

Ergonomie op de werkplek.

Om goed in kaart te brengen wat er aan ergonomische hulpmiddelen nodig zijn, brengen we eerst uw werkplek en werkzaamheden in kaart. Het maakt namelijk nogal verschil of u de hele dag achter uw pc zit of dat u bijvoorbeeld veel aan het bellen of overleggen bent. Iedere manier van werken verlangd een eigen aanpak voor wat betreft de ergonomische aanpassingen. We voorzien u graag van ergonomisch advies voor úw werkplek.

Ergonomische producten voor kantoor.

U kunt het zo gek niet bedenken, voor iedere manier van werken zijn er ergonomische producten en hulpmiddelen. Dit kan variëren van een ergonomische bureaustoel tot een verstelbaar bureau tot een verstelbare monitor arm.

Zit sta bureau Holmris Cabale

Wissel af tussen zittend en staand werken.

Lees meer over zit-sta werkplekken.

Bel ons op 085 0869036 voor meer informatie over ergonomische kantoorinrichting of stuur ons een e-mail.