Inrichting bedrijfskantine

Een gezellige bedrijfskantine is het hart van uw bedrijf.

De bedrijfskantine is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om tussen 12.30 en 13.00 uur een boterham te eten. Steeds vaker gebruikt men deze ruimte ook voor een kort overleg, of om even bij te praten met een collega. Vaak is de bedrijfskantine een ondergeschoven kindje als het gaat om de inrichting. Wij zijn echter van mening dat een gezellige inrichting ook hier kan bijdragen aan de sfeer binnen uw bedrijf. Het moet een ruimte zijn waar u en uw collega’s zich prettig voelen.

Inrichting bedrijfskantine De Kantoorontwerpers

Inrichting bedrijfskantine.

Als u uw kantine de juiste inrichting geeft zult u zien dat deze ook vaker en anders gebruikt zal worden. Niet alleen tijdens de lunch, maar ook de rest van de werkdag. Een representatieve kantine kan ook een goede plek zijn om uw klanten of leveranciers te ontvangen. U zult zien dat de informele sfeer uw gesprek een verrassende wending geeft.

Het juiste meubilair.

We beschikken over een enorme collectie meubilair voor de inrichting van uw bedrijfskantine. Van basic kunststof stoel, tot op maat gemaakte banken en een zeer grote collectie tafels. We denken niet alleen mee over het meubilair, maar ook over o.a. de vloerafwerking, kleurstellingen en materialen.

Inrichting bedrijfskantine

Bel ons voor meer informatie over de inrichting voor uw bedrijfskantine op telefoonnummer 085 0869036 of vul het contactformulier in.