Inspiratie kantoorinrichting

Inspiratie voor een nieuwe kantoorinrichting.

De Kantoorontwerpers kunnen u adviseren wat betreft functionele inrichting en zorgt voor een inspirerend en creatief interieurontwerp voor uw kantoor. Hierbij houden we rekening met met uw wensen en eisen, maar uiteraard ook met uw huisstijl en bedrijfsfilosofie.

De Kantoorontwerpers banner

Inspiratie & Design.

Een goed ontwerp begint natuurlijk met een goede ruimte indeling, waarin alle basiselementen op de juiste plek staan. De werkplekken, opbergmogelijkheden en overlegplekken zijn natuurlijk de basis van een functionele kantoorinrichting. Daarnaast kunt u denken aan één of enkele designobjecten of meubelstukken die de basis inrichting een hele ander uitstraling geven.

Mikomax nest Mikomax nest
Treinbank voor kantoor Treinbank voor kantoor
Turn key kantoorinrichting Turn key kantoorinrichting
Nieuwe kantoorinrichting Nieuwe kantoorinrichting
Zit-sta werkplek Crew Zit-sta werkplek Crew
Tryst- de kantoorontwerpers Tryst- de kantoorontwerpers

 

Kleuren & Materialen.

Mensen zijn vaak geneigd om voor veilig te gaan. witte of grijze bureaus en standaard zwarte bureaustoelen. U zult verbaast staan wat kleur en/of de juiste materiaal keuze voor uw inrichting kan betekenen. Onze interieurarchitecten maken graag een inspirerend ontwerp met suggesties voor materiaal en kleurkeuze voor u.

 

 

 

inspiratie en materiaal kantoor
Ontwerp kantoorinrichting.

Op basis van een plattegrond maken we een inspirerend 2D en 3D interieurontwerp voor u. Hierin plaatsen we natuurlijk de benodigde werkplekken, maar denken we ook gelijk na over het gebruik van kleuren en materialen. Dit ontwerp zal u inspireren en u een eerste indruk geven van uw nieuwe kantoorinrichting. Dit ontwerp zal de basis vormen voor de volgende fase, namelijk de details, meubel -en materiaal keuze en vervolgens de offerte.

 

Een moodboard kan u helpen bij materiaal -en kleur keuze.

Een moodboard kan u helpen bij materiaal -en kleur keuze.

Laat u inspireren door onze moodboards.

Inspiratie voor kantoorinrichting.

Een 3D ontwerp laat u precies zien hoe uw kantoor er uit zal komen te zien.

Bekijk meer stijlen en inspirerende voorbeelden..

Meer weten? We komen graag bij u lang! Bel ons op 085 0869036 voor meer informatie en inspiratie of Stuur ons een e-mail