Kantoorinrichting

Kantoorinrichting.

Iedere organisatie groot of klein, heeft een eigen identiteit en een eigen cultuur. Wij vinden het belangrijk dat uw identiteit terug te vinden is in uw kantoorinrichting. Gaat u voor een formele of juist informele sfeer?  Kiest u voor een basic kantoorinrichting of kiest u voor design? We denken graag met u mee!

Een moderne kantoorinrichting.

Tijden veranderen en de inrichting van kantoren veranderd mee. Zo zien we steeds minder kantoren waar iedere werknemer een eigen kantoor heeft en steeds minder “vaste” werkplekkken. Vaak zien we dat er (met name bij startende bedrijven) niet echt nagedacht is over de inrichting. Zeker als het aantal werknemers snel gegroeid is worden er vaak “even vlug” een paar bureaus bijbesteld. Na verloop van tijd is het dan geen overbodig luxe om de inrichting eens goed onder de loep te nemen. Voldoen de bureaus nog wel aan de huidige normen en wensen? Heeft iedere werknemer nog wel de juiste werkplek, of is het tijd voor een nieuwe kantoor inrichting?

We ontwerpen graag uw kantoorinrichting.

Inrichtingsvoorstel.

De Kantoorontwerpers beschikken over de juiste kennis om u te kunnen adviseren bij de (her)inrichting van uw kantoor. Wellicht is er behoefte aan flexplekken of juist aan meer ruimte voor overleg? Overweegt u een modernere manier van werken of zit-sta bureaus?Aan de hand van een goede inventarisatie zullen we uw behoefte in kaart brengen en dit vertalen in een inrichtingsvoorstel.

Wat kunt u van ons verwachten?

Iedere inrichting is uniek. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijke benadering, enthousiasme en een gedegen advies. De Kantoorontwerpers zijn onafhankelijk leverancier van veel verschillende bekende (en onbekende) merken kantoormeubilair, waardoor we aan iedere wens kunnen voldoen. We beschikken over een grote collectie kantoormeubilair, maar verzorgen ook graag de vloerafwerking, scheidingswanden en systeemplafonds. Ook de kleinste details kunnen we in voorzien, van garderobe, tot wachtkamer zitje en zelf een nieuwe prullenbak.

Bent u er klaar voor?

Bel 085 0869036 of stuur ons een email, dan komen we snel bij u langs.