Kantoormeubelen

Kantoormeubelen.

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten kantoormeubelen te koop. In iedere prijsklasse en in vele kwaliteiten. De Kantoorontwerpers helpen u graag om hier de juiste keuze in te maken.  Door een mix te maken van verschillende merken, kunt u een verrassend en uniek resultaat behalen. Ons assortiment kantoormeubilair bestaat dan ook uit meer dan 40 verschillende merken.

kantoormeubilair-kantoormeubelen

Een nieuwe kantoorinrichting met mooie en functionele kantoormeubelen?

We hebben kantoormeubelen in veel verschillende stijlen van verschillende merken, waaronder Palmberg, Voortman, Sedus, Holmris, Febru, Rovo, Sitland, Viasit, mobitec, en Scab design.  Ieder merk heeft natuurlijk zijn eigen stijl. Welke stijl of combinatie kiest u?

Meer dan kantoormeubilair.

Wij leveren van enkele werkplek, tot een compleet nieuwe inrichting, van thuiswerkplek tot een grote kantoortuin met 50 werkplekken. Een goed ingericht kantoor bestaat uit meer dan een bureau en een stoel. We denken ook graag met u mee over o.a. vloerafwerking, het plaatsen van systeemwanden en natuurlijk het kantoormeubilair.

Kantoorinrichting op maat.

Ieder kantoor, maar ook iedere organisatie is anders. Werken mensen op een vaste werkplek of juist flexibel? Gaat u voor een inrichting volgens het nieuwe werken of voor een traditioneel kantoor? Standaard vergadertafel met simpele vergaderstoeltjes of een mooie en representatieve ruimte om uw klanten te ontvangen? We maken graag samen met u een inventarisatie en komen met een inrichtingsvoorstel op maat.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We vertellen u graag meer.
Bel 085 0869036 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
U kunt een deel van ons kantoormeubilair in onze webshop bekijken.