Kantoormeubilair

Kantoormeubilair voor ieder budget.

U kunt bij ons terecht voor kantoormeubilair in iedere prijsklasse, of het nu gaat om een basic kantoorinrichting of design meubilair, u bent aan het juiste adres. We zijn onafhankelijk dealer van heel veel verschillende merken meubilair en aanverwante producten voor een mooie en complete kantoorinrichting. We werken graag samen met merken als Voortman, Palmberg, Holmris, Febru, Rovo, Scab Design, Emmegi, De Vorm, Offect, Sedus, Van Esch, Sitland, Van der Sluis en Viasit.

kantoormeubilair

De Kantoorontwerpers b.v. is specialist in kantoormeubilair en kantoorinrichting. Wij zijn onafhankelijk adviseur en leveren méér dan 50 merken meubilair, bureaustoelen, werkplekken en designmeubilair. U kunt o.a. bij ons terecht voor:

Voor grote en kleine projecten.

U kunt bij De Kantoorontwerpers terecht voor de inrichting van 1 werkplek, maar ook voor een totaalproject. We ontwerpen van thuiskantoor tot complete kantoortuinen.

kantoormeubilair voor kantoortuin

Méér dan Kantoormeubilair.

Een kantoor inrichten bestaat natuurlijk niet alleen uit het aanschaffen van nieuw kantoormeubilair. Naast meubilair denken wij ook aan de afwerking van uw vloer en de raambekleding. We denken daarnaast ook graag met u mee over o.a. de werkplekbekabeling, ergonomie en de akoestiek op uw kantoor.

We verzorgen indien gewenst ook turn key kantoorinrichting.

Bel ons op 085 0869036 voor meer informatie of Stuur ons een e-mail
We komen graag bij u langs om meer te vertellen.