Zaalstoelen

Voor iedere ruimte de juiste zaalstoel.

In kerken, scholen en presentatie ruimten komt u vaak veel stoelen tegen. Deze stoelen noemen we zaalstoelen. Deze stoelen zijn er in veel uitvoeringen en kwaliteiten. U kunt kiezen voor stoelen met of zonder armleuningen, gestoffeerd of ongestoffeerd. Veel voorkomend zijn ook de houten of kunststof zaalstoelen. Veelal zijn deze stoelen goed stapelbaar en van extra degelijk materiaal, zodat ze tegen een stootje kunnen. Voor de meeste stoelen is er ook een zgn. stoelenwagen beschikbaar, zodat u de stoelen binnen een handomdraai kunt verplaatsen en opbergen.

 

Koppelbare zaalstoelen.

Wat bij zaalstoelen en kerkstoelen belangrijk is, is of de stoelen voorzien moeten worden van (brandweer goedgekeurde) koppelingen. De juiste koppeling zorg er voor dat de zaalstoelen netjes in een rij blijven staan, maar zorgen daarnaast ook voor extra veiligheid. Het is verplicht om in zalen waar meer dan 100 stoelen staan, de stoelen te voorzien van een koppeling. In geval van paniek of brand blijven de stoelen gekoppeld, en belanden ze niet overal door de ruimte, waardoor men makkelijker de ruimte kan verlaten.

Zaalstoelen

 

Zaalstoelen collectie.

Zaalstoelen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Wij zijn van mening dat goede zaalstoelen van een zeer degelijke kwaliteit moeten zijn, omdat deze vaak intensief gebruikt worden. Daarnaast worden zaalstoelen vaak regelmatig verplaatst en opgestapeld. Onze stoelen zijn dan ook gemaakt van duurzame materialen, waaronder hout of versterkt kunststof. Één van de fabrikanten waar we daarom graag mee werken is Van der Sluis. Van der sluis is een Nederlandse fabrikant van zéér degelijke tafels en (zaal)stoelen, geschikt voor veelvuldig gebruik.

Bel ons op 085 0869036 voor meer informatie over onze collectie zaalstoelen of Stuur ons een e-mail

We komen graag bij u langs met één of meerdere modellen, zodat u deze kunt uittesten.