Mikomax Nest

Nieuw van Mikomax.

Met het flexibele werken, werken steeds meer mensen af en toe een dagje thuis. Vaak dient de eetkamertafel dan als tijdelijk bureau waarmee vergeten wordt hoe belangrijk een ergonomische werkplek is voor onze gezondheid. Mikomax Smart Office brengt de ideale werkplek naar jouw woonkamer met Mikomax Nest, een volledig ergonomisch bureau voorzien van alle gemakken die een werkplek op kantoor ook biedt.

Mikomax Nest.

Nest is niet zo maar een bureau. Nest is dé oplossing voor het hele gezin. Dit flexibele bureau is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker dankzij het in hoogte verstelbare blad. Zo kan er aan gewerkt worden door de volwassenen in huis en kunnen de kinderen er in het weekend heerlijk aan knutselen. Het verstellen kost slechts enkele seconden tijd en maakt dit bureau tot de ideale flexwerkplek. De zijwanden schermen je even helemaal af van de omgeving waardoor je al snel vergeet dat je thuis aan het werken bent. Hierdoor kun je je optimaal concentreren en biedt Nest een fijne, professionele werkplek in het comfort van je eigen huis.

Dynamisch werken.

 “Met Nest haal je de professionele werkplek van kantoor naar je eigen woning. Dit bureau is ideaal voor thuiswerkers en flexwerkers en past dankzij haar moderne design in elke woonkamer. Een dynamische werkplek die afwisselend staand en zittend werken mogelijk maakt, Nest is een bureau dat helemaal thuishoort in het flexibele werken van nu.”

Voor groot en klein

Mikomax Nest is dankzij het moderne maar speelse design een aanwinst in elke woning. Dankzij de vele variaties en designmogelijkheden is Nest volledig aan te passen aan je interieur. Laat het bureau versmelten met de rest van je meubilair of kies juist voor een opvallende look voor een volledig op zich staande werkplek. De keuzes zijn eindeloos. Zo kun je zelfs kiezen voor een prikbord als achterwand. Of houd het juist neutraal zodat de werkplek rust uitstraalt. Nest past zich aan aan haar gebruikers, waardoor het hele gezin zich hier zal thuis voelen.

Bel ons voor meer informatie over Mikomax Nest op 030 2482680 of lees meer.