Ontwerp kantoorinrichting.

Een goede kantoorinrichting begint met een goed ontwerp.

Na inventarisatie van uw eisen en wensen maken we een eerste ontwerp voor u. Aan de hand van ons 2D en 3D ontwerp bespreken we de mogelijkheden en details, vervolgens krijgt u van ons een duidelijke en scherpe offerte.

Ontwerp nieuwe kantoorinrichting..

3D ontwerp voor een nieuwe kantoorinrichting op maat.

Tot in het kleinste detail.

Het ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting zal zeer nauwkeurig worden uitgewerkt. We houden hierbij o.a. rekening met lichtinval, stroomvoorziening en natuurlijk de geldende arbo normen. Ook over de akoestiek word nagedacht, het gebruik van de juiste materialen zal bijdragen aan minder geluidsoverlast op kantoor. Zelfs de kleinste details kunnen in het ontwerp worden opgenomen.

We maken ook graag een ontwerp voor uw nieuwe inrichting.

Kantoorinrichting van ontwerp tot realisatie.

Een ontwerp is leuk, maar het gaat natuurlijk om het resultaat. We zullen samen met u kijken naar de beste optie’s voor het kantoormeubilair en u adviseren voor het gebruik van de juiste materialen, vloerafwerking en kleurcombinaties. Dus als u ons het ontwerp laat maken, zorgen wij voor een mooi resultaat!

Lees meer over turn key kantoorinrichtingen.

Bekijk onze moodboards voor meer inspiratie.

Bel ons voor een ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting op 030 2482680, we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.