De Kantoorontwerpers

Wij gaan veel verder dan het leveren van kantoormeubilair.

U kunt bij ons terecht voor al uw kantoormeubilair, maar ook voor complete kantoorinrichting, waarbij we u alle zorg uit handen nemen. Naast kantoormeubilair denken we ook met u mee als het gaat om de vloerafwerking, raambekleding en de akoestiek op uw kantoor.

Door onze jarenlange ervaring in deze branche hebben we alle kennis in huis als het gaat om ergonomie, arbo normen of werkplekbekabeling. Samen met onze interieur architecten maken we een volledig uitgewerkt ontwerp. In dit ontwerp brengen we uw wensen en eisen samen met onze oplossingen en producten. De Kantoorontwerpers denken graag met u mee.

Onafhankelijk en flexibel.

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van kantoorinrichting en de manier van werken. Dé Kantoorontwerpers volgen voor u altijd de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Zo adviseren we u graag over “Het Nieuwe werken” of andere inrichtingsvragen. We zijn onafhankelijk dealer van veel verschillende merken kantoormeubilair, zodat we flexibel kunnen omgaan met speciale wensen en eisen.

Een gezonde en prettige werkplek.

Een werkplek is meer dan zomaar een bureau en een bureaustoel. Iedere werknemer heeft zijn eigen werkzaamheden en daarom zien wij iedere werkplek als een maatpak. Waar de één de hele dag achter de computer zit, zit de ander de hele dag te bellen en is weer een ander druk in overleg. Door middel van een goede analyse proberen we de dagelijkse werkzaamheden goed in kaart te brengen en kunnen we u goed adviseren.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Ontwerp voor uw nieuwe kantoorinrichting
  • Duidelijke en scherpe offerte
  • Persoonlijke aanpak
  • Enthousiasme en vakkennis
  • Projectmanagement

De Kantoorontwerpers

De Kantoorontwerpers zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 0869036.

Bel ons voor een kennismakingsgesprek of Stuur ons een e-mail

Bekijk een groot deel van ons assortiment ook in onze webshop.