stilte werkplekken

Even rustig werken.

De kantoortuin heeft heel veel voordelen ten opzichte van een traditionele kantoorinrichting. Overzichtelijk, dynamisch en transparant zijn enkele van deze voordelen. Maar hoe zit het met de concentratie? Waar ga ik even een rustig gesprek voeren of me even concentreren op één ding? Een “belstoel” kan uitkomt bieden.

Bekijk onze collectie in onze webshop.

Stilte werkplekken.

Onmisbaar in iedere “open kantoor” zijn enkele stilte werkplekken. In veel gevallen adviseren we bij de inrichting van een kantoortuin ca. 10-15% concentratieplekken. Deze kunnen op veel manieren gecreëerd worden en hoeven niet per definitie een “bureau” te zijn.

Hieronder ziet u hier een voorbeeld van.

Veel verschillende oplossingen.

Het makkelijkst in om een grote ruimte vol te zetten met zoveel mogelijk bureaus. Als u echter een kantoor wilt waar met ook echt prettig kan werken moet er wel wat meer gebeuren. U kunt bij ons naast standaard werkplekken ook terecht voor verschillende leuke en akoestische oplossingen, waarmee u gemakkelijk een stiltewerkplek kunt inrichten.

room-in-room-stiltewerkplekken

Enkele manieren om een rustig telefoongesprek te kunnen voeren.

Werken en overleggen.

Als u de hele dag op één plek aan het werk bent kan het een welkome afwisseling zijn om af en toe even anders te zitten/staan. De onderstaande “Hush-unit” is een van de mogelijkheden om een rustige plek te creëren, waar u zich even kunt terugtrekken.

Op zoek naar een dergelijke oplossing? Kijk ook eens in onze webshop.

Bekijk ook onze “telefooncel” voor kantoor.

Bel ons op 030 2482680 of vul het contactformulier in.