Telefooncel voor kantoor

Telefooncel voor kantoor.

Een transparante werkplek stelt medewerkers in staat snel te schakelen, flexibel te werken en open te communiceren. Echter stijgt hiermee ook de vraag naar akoestische, afgesloten ruimtes om effectief en snel gevoelige gesprekken te kunnen voeren. Het zusje van #HUSH, #HUSH Phone, is ideaal voor deze momenten wanneer er behoefte is aan een afgesloten ruimte om in alle rust te kunnen bellen, oftewel een telefooncel voor kantoor.

Telefooncel voor kantoor

#HUSH Phone is zoals de naam het al zegt, een telefooncel, maar dan modern en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt #HUSH Phone over een stopcontact en USB poort en een uitklapbare desk die ruimte biedt voor een laptop of notitieblok. Daarnaast is een #HUSH Phone volledig geventileerd waardoor het een aangename en gezonde flexplek is. #HUSH Phone is dé plek voor een conference of video call waarbij een geluiddichte ruimte een vereiste is en is een waardevolle toevoeging aan de moderne werkplek dankzij het speelse, moderne design, de glazen deur en de geborstelde stalen details.

Telefooncel voor kantoor

HUSH Phone is onmisbaar op een moderne werkplek en kan dankzij het compacte formaat geplaatst worden zonder dat hiervoor grote aanpassingen moeten worden gedaan aan de ruimte. In combinatie met #HUSH en Stand Up van Mikomax Smart Office, tover je de traditionele werkplek om tot een moderne ingerichte kantoortuin. De HUSH Phone is ook ideaal in ontvangstruimtes, recepties of andere openbare plekken waar bezoekers zich graag willen terugtrekken voor een vertrouwelijk telefoontje.

Op zoek naar een dergelijke oplossing? Bekijk de prijzen en mogelijkheden in onze webshop.

Meer weten? Bel ons op 030 2482680 of vul het contactformulier in.

Lees meer over stiltewerkplekken & concentratiewerkplekken.