Turn key kantoorinrichting

Wel zo overzichtelijk.

Bij een complete kantoorinrichting komt heel veel kijken. Wat is er dan makkelijker dan alles met één goede partij te doen. Die partij, dat zijn wij! We verzorgen ook graag úw turn key kantoorinrichting.

Alles onder één dak.

Het totale project onderbrengen bij één partij heeft eigenlijk alleen maar voordelen. U heeft één aanspreekpartner, één offerte en één factuur. Veel belangrijker is misschien wel dat alles goed op elkaar afgestemd is. We maken voor ieder project, groot of klein, een overzichtelijk stappenplan. Hierin kunt u precies zien wat er wanneer zal gebeuren. Zo voorkomen we dat leveringen of werkzaamheden elkaar overlappen, waardoor er vervelende situaties kunnen ontstaan. In overleg met de opdrachtgever maken we een planning, zodat we precies kunnen zien wanneer u de kantoorruimte kunt gaan gebruiken.

Turn key kantoorinrichting

Turn key kantoorinrichting.

Bij turn key projecten ligt onze focus volledig op het ontzorgen van de opdrachtgever. We denken vanaf het eerste moment met u mee over de juiste kantoorinrichting en de meest efficiënte manier van werken. U krijgt advies over de te gebruiken materialen en kleuren, maar ook over de regels omtrent een ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting. Een goed ingericht kantoor of kantoortuin is volgens ons mooi, functioneel en ergonomisch verantwoord ingericht. Daarnaast moet het ook zeker een ruimte zijn waar u en uw werknemers zich thuis voelen.

Turn key kantoorinrichting, we denken graag met u mee.

Turn key kantoorinrichting, we denken graag met u mee.

Individuele aanpak.

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en een eigen cultuur. Wij vinden het belangrijk dat dit terug te vinden is in uw kantoorinrichting. Gaat u voor een formele of juist informele sfeer? Kiest u voor traditioneel zittend werken op een vaste plek of kiest u voor flexwerkplekken in de vorm van zit-sta werkplekken? Kiest u voor een basic kantoorinrichting of kiest u voor design? We denken graag met u mee!

Bel ons voor meer informatie over turn key kantoorinrichting of Stuur ons een e-mail

Volg ons via Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van nieuws en trends.

Lees meer over nieuwe kantoorinrichting…

Bekijk alle gerelateerde pagina’s over kantoorinrichting.