Zorgmeubilair

Uw zorgmeubilair, onze zorg.

Zorgmeubilair moet o.a. bijdragen aan de huiselijke sfeer, waarin de bewoners, bezoekers én de medewerkers van de zorginstelling zich prettig voelen. Naast het comfort voor de gebruikers, is onze collectie zorgmeubilair altijd ergonomisch verantwoord en duurzaam.

Zorgmeubilair

Grote collectie meubilair voor de zorgsector.

Zorgmeubilair en kantoormeubilair.

Op het eerste gezicht een vreemde combinatie, maar niets is minder waar. Veel van onze klanten bevinden zich namelijk in de zorgsector of zijn hieraan gerelateerd. Door onze ervaring in de projectinrichting kunnen we deze twee specialismen samen brengen. In iedere zorginstelling is ook kantoormeubilair nodig, dus waarom niet alles onder één dak?

 

Onze collectie zorgmeubilair.

Onze Care collectie biedt een huiselijke sfeer met een vriendelijke en rustige uitstraling. Zodat cliënten, bezoekers en bewoners zich kunnen ontspannen en zich prettig voelen. Zo draagt het interieur met de juiste inzet van speciaal meubilair bij aan het herstel en welzijn van cliënten en bewoners

In de Care collectie vindt u onder andere onze zorgstoelen. Deze hebben uitstekende ergonomische eigenschappen met mogelijkheden voor pocketvering voor extra comfort. Daarnaast bestaat ons Care aanbod uit rolstoel toegankelijke tafels, banken en fauteuils en een uitgebreide keuze in bekleding met de gewenste hygiënische eigenschappen. We gebruiken voor onze collectie zorgmeubilair o.a. Stamksin, Verotex en Panaz bekledingen.

Zorgmeubilair

Méér dan meubilair.

Ook bij projecten in de zorgsector gaan we veel verder dan het leveren van het meubilair. We kunnen u adviseren en ondersteunen bij het gehele inrichtingstraject. Zo kunnen we meedenken over de te gebruiken materialen, maar natuurlijk ook over de perfecte indeling van de ruimte. Samen met onze interieur architecten maken we dan een 3D ontwerp voor de nieuwe inrichting. Hierin wordt ook gedacht aan o.a. de vloerafwerking, wandafwerking en raambekleding.

Meer weten? We komen graag bij u lang! Bel ons op 030 2482680 voor meer informatie of Stuur ons een e-mail